OBRT CUKARIN, TRGOVINA NA MALO I PROIZVODNJA SUVENIRA, VL. SMILJANA MATIJACA

OBRT CUKARIN, TRGOVINA NA MALO I PROIZVODNJA SUVENIRA, VL. SMILJANA MATIJACA iz grada Korčula bavi se pravljenjem tradicionalnih korčulanskih domaćih kolača
Prehrambeni proizvodi, Slastičarnice, Suveniri
Kontakt podaci
20260 Korčula, HR
HRVATSKE BRATSKE ZAJEDNICE 30
Telefon: 020 / 711055
Odgovorna osoba: Smiljana Matijaca
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1994

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Komentari

O nama

OBRT CUKARIN, TRGOVINA NA MALO I PROIZVODNJA SUVENIRA, VL. SMILJANA MATIJACA osnovan je 1994. godine, a bavi se pravljenjem tradicionalnih korčulanskih domaćih kolača. Zahvaljujući ljubavi prema tradiciji i otkriću starih tradicionalnih recepata danas je moguće uživati u cukarinima, klašunima, amaretama i bruštulanim mindolima – bademima u šećeru napravljenih prema starom korčulanskom receptu, te Marko Polo bombicama i harubicama. Njihov prirodan i bogat okus, te opojan miris proslavio je Obrt Cukarin širom svijeta. Obrt se sa svojim poslasticama našao i u raznim gastronomskim magazinima i turističkim vodičima, a svoj uspjeh potvrdio brojnim priznanjima i nagradama kao što je Plavi cvijet.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
OBRT CUKARIN, TRGOVINA NA MALO I PROIZVODNJA SUVENIRA, VL. SMILJANA MATIJACA

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...

Želite više detalja o Vašoj tvrtki?

Prikaz svih kontakt podataka s mogućnošću izmjene sadržaja, neograničen broj proizvoda/usluga, mogućnost postavljanja fotografija uz svaki proizvod /uslugu, karta s lokacijom, postavljanje logotipa , galerija fotografija, promotivni oglas - cijena sa 30% web popusta 93 EUR + PDV. Trajanje usluge -12.mjeseci

Kliknite OVDJE i kontaktirajte nas, kako bi saznali više informacija ili zatražili ponudu.

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje