MAFO-PRUS, VL. MARIJAN FOLNOVIĆ

MAFO-PRUS iz Zagreb, Gajnice, projektiranje, izvođenje i servis opreme u procesnoj, prehrambenoj i kemijskoj industriji.
Metal i proizvodi od metala
Kontakt podaci
10000 Zagreb, HR
GOSPODSKA 33
Kvart: Gajnice
Telefon: 01 / 3458884
Odgovorna osoba: Marijan Folnović

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Komentari

O nama

Mafo - Prus djeluje na polju projektiranja, kao i izvođenja te servisiranja opreme u procesnoj, prehrambenoj i kemijskoj industriji. Stručnjaci koji posjeduje višegodišnje iskustvo izraditi će izvedbeni projekt, izraditi opremu, obaviti montažu te na kraju i osposobiti korisnika za rad, sve po principu „ključ u ruke“. Uz to, Mafo – Prus iz Zagreba kvalitetno će izvesti remont te servis strojeva za finalizaciju proizvoda, poput punilica, strojeva za pakiranje, zatvaračica... Svu opremu Mafo - Prus izrađuje od INOX materijala različite kakvoće, a moguće su i usluge specijalnog zavarivanja crnih i obojenih materijala, rezanja materijala plazmom, te uređenje interijera INOC materijalom. Ova je ugledna tvrtka surađivala (i surađuje) s tvrtkama kao što su Pliva, Cedevita, Karlovačka pivovara, Labud, Imunološki zavod, Veterina, Vivera, Tvornica šećera Osijek, Končar, Kraš te mnoge druge.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
MAFO-PRUS, VL. MARIJAN FOLNOVIĆ

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...

Želite više detalja o Vašoj tvrtki?

Prikaz svih kontakt podataka s mogućnošću izmjene sadržaja, neograničen broj proizvoda/usluga, mogućnost postavljanja fotografija uz svaki proizvod /uslugu, karta s lokacijom, postavljanje logotipa , galerija fotografija, promotivni oglas - cijena sa 30% web popusta 93 EUR + PDV. Trajanje usluge -12.mjeseci

Kliknite OVDJE i kontaktirajte nas, kako bi saznali više informacija ili zatražili ponudu.

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje